Kantoor_Utrecht.jpg
MartinKamstra_MarcVerweij_op_kantoor.jpg
shoot_zwitserland.jpg
Bench-bank-behind2.jpg
Martin.jpg
Marc.jpg
tribus1.jpg
IMG_2585.jpg
DSC00007.jpg
Bench-bank-behind3.jpg
studio-het-licht-hemel-klein.jpg
000005.jpg
Bench-bank-behind1.jpg
shoot_boot_almere.jpg
mistralfotoshootMARC3.jpg
shoot_zwitserland2.jpg
shoot_zwitserland3.jpg
vacanceselect.jpg

Over ons

P-nuts Projects – Bureau voor creatieve communicatieprojecten

Wij zijn allround communicatiespecialisten met meer dan 20 jaar ervaring in reclame & communicatie. We doen (én kunnen) ongelooflijk veel zelf. Copywriting, Art Direction, DTP, Programmeren, fotografie, filmproducties & nog veel meer op communicatiegebied. Dat maakt ons zo multifunctioneel, flexibel en efficiënt!

Creativity made easy

We zijn erg goed in het creatief vertalen en uitvoeren van communicatieopdrachten! Onze opdrachtgevers weten meestal al redelijk wat ze willen. Maar hoe vertaal je dit naar een creatief idee dat zowel effectief én betaalbaar is? Alleen met een creatief idee komen, is het halve werk. Een minstens even grote uitdaging is het realiseren van een creatief idee in betaalbare communicatiemiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in creatieve ideeën, de volledige uitvoering ervan voor opdrachtgevers met relatief kleine communicatiebudgetten!

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons bureau, de effectiviteit en de betaalbaarheid van onze campagnes? Neem dan vrijblijvend contact op met Marc Verweij (marc@p-nuts.nl) of bel ons op 06 249 18 947.

 

Contactinformatie: P-nuts Project, Proostwetering 71, 3543 AC Utrecht Contactpersonen: Marc Verweij Telefoonnummers: 06 249 18 947 E-mail: Marc@p-nuts.nl