marcverweij.jpg

Aangenaam, Marc Verweij

Welkom op mijn portfolio. Ik ben een veelzijdige specialist in on- & offline communicatie. Bekijk mijn werk hieronder of nodig mij uit voor een kop koffie. Onder de naam P-nuts doe ik al meer dan 20 jaar freelance communicatieprojecten. Ik doe (én kan) ongelooflijk veel zelf en zelfstandig. Copywriting, Art Direction, DTP, webdesign, programmeren, fotografie, filmproducties. Dat maakt mij multifunctioneel, flexibel en efficiënt om in te schakelen.

Creativity Made Easy

Ik ben goed in het creatief vertalen en het zelfstandig uitvoeren van communicatieopdrachten! Mijn opdrachtgevers hebben meestal al redelijk in beeld wat ze willen. Maar hoe vertaal je dit naar een creatief idee dat zowel effectief én betaalbaar is? Alleen met een creatief idee komen, is het halve werk. Een minstens even grote uitdaging is het realiseren van een creatief idee in betaalbare communicatiemiddelen. Ik ben gespecialiseerd in creatieve ideeën, de volledige uitvoering ervan voor opdrachtgevers met relatief kleine communicatiebudgetten!

Meer weten?

Wilt u meer weten over mij, over de effectiviteit en de betaalbaarheid van mijn werk? Neem dan vrijblijvend contact met mij via marc@p-nuts.nl of bel me op 06 249 18 947.